Huys Services

Welke services biedt Huyskeeper?

Of het om reserveringen via Airbnb, Booking.com, Wimdu, HomeAway, Tripadvisor gaat, of dat jouw gasten jou rechtstreeks weten te vinden; onze persoonlijke en gastvrije service staat voorop. Huyskeeper biedt op het gebied van verhuurmanagement de volgende services:

Screening

Via een selectie op basis van jouw voorkeuren weet Huyskeeper wie jouw doelgroep is om jouw huis of appartement voor langere tijd of short stay via bijvoorbeeld Airbnb te verhuren. Zo kun jij zorgeloos en comfortabel op reis  of je werk doen terwijl Huyskeeper op professionele wijze past op jouw bezit. Airbnb host, Airbnb hosting service

Check-in

Een van de leden van ons team verwelkomt jouw gasten, overhandigt de sleutels, toont de woonruimte, legt alles uit en geeft eventueel insiders  tips over de stad. Uiteraard gaat dit alles op een persoonlijke en gastvrije manier want ons team weet als geen ander hoe fijn en waardevol het is om persoonlijk benaderd te worden.

Persoonlijke Keeper

Jouw gast krijgt tijdens het verblijf een vaste contactpersoon, de zogenaamde Keeper. Omdat jouw woning jouw paleis is en je dat graag ook zo wilt houden.  Dus als er iets niet geheel naar wens is of de gast is de sleutel kwijt, onze Keeper weet raad. Moet de gast onverwacht naar een arts? Zoekt hij/zij het lekkerste restaurant of de dichtbijzijndste supermarkt? De keeper weet de weg in   Breda en helpt de gast snel, professioneel, gastvrij en efficiënt.

Check-out

Wanneer de gast vertrekt zijn wij aanwezig. De Keeper checkt jouw woning en zorgt ervoor dat alles veilig wordt afgesloten. Ergens schade? De Keeper maakt hier afspraken over. Feedback van de gast? De Keeper koppelt deze naar jou terug om zodoende de dienstverlening nog verder te verbeteren. Na het vertrek van de gast zorgt de Keeper voor schoonmaak van woning en het linnengoed. De Keeper zorgt er voor dat je de woonruimte weer aantreft    zoals die was bij jouw vertrek.

Feedback

Huyskeeper waardeert de klant als geen ander. Het is jouw rijkdom die wij op professionele wijze beheren. De Keeper koppelt ook daarom feedback direct terug. Door jouw woning steeds beter aan eisen van potentiële huurders te laten voldoen wordt het nog beter verhuurd.  Daardoor haal jij een hoger rendement en daarmee is de cirkel rond.

Huys Caring

Huyskeeper past ook op huizen van mensen die op reis zijn, geen huurders willen, maar toch graag een oogje in het zeil willen hebben. We sluiten gordijnen, geven planten water, sproeien de tuin, doen verlichting aan/uit, halen de post weg, etc. Daarmee lijkt het alsof het huis bewoond is. Hierdoor wordt de kans op inbraak verkleind.