Wie zijn wij

Wie is Huyskeeper?

Huyskeeper is opgericht door Marga Willemsen, fervent reizigster. De Camino naar Santiago de Compostela was voor haar de bron van inspiratie voor Huyskeeper.

Van een eenvoudige hostel tot een 5 sterren hotel, en van een kleinschalig bungalowpark tot een luxueuse villa via Airbnb, Booking.com of rechtstreeks gehuurd; Marga kent als geen ander de waarde die reizigers aan een goed ‘onderkomen’ toekennen.

Met haar achtergrond in het toerisme, zakelijk inzicht, meertaligheid en werkelijk gemeende interesse voor de mens host zij op professionele wijze de diverse objecten voor haar Bredase opdrachtgevers. Haar kracht zit in het samenbrengen van de juiste huurder bij de eigenaar. Keeper betekent dan ook niet alleen de persoon die het doel bewaakt, de Keeper is ook het onderdeel van een magneet die de juiste energie naar de twee polen brengt. Marga brengt de juiste huurders naar de verhuurder. Ze doet dit gastvrij, persoonlijk, alert en betrokken. En ze weet iedere gast, waar dan ook vandaan, op zijn of haar gemak te stellen en te voorzien van waardevolle tips voor een aangenaam verblijf.

Zij doet dit samen met een klein team enthousiaste Huysfans die haar ondersteunen in drukkere tijden, zodat Huyskeeper altijd en overal op iedere vraag persoonlijk kan inspelen.