Ilse Wolf

Ilse
Al een tijdje stond ik ingeschreven bij een Bredase woningbouwvereniging en zijn er zo al regelmatig woningen aan mij voorgesteld. Maar de goede zat er steeds niet tussen. Via via kwam ik contact met Marga, van Huyskeeper. Zij zou heel goede contacten hebben met eigenaren en anderen in de huizen-business. De nood was hoog en het is niet gemakkelijk om uit de meer dan 80 reacties gekozen te worden. Als ZZPer zonder dubbele loonstrook was dat dubbel zo moeilijk. Door de goede intake was Marga precies op de hoogte van wat voor mij belangrijk was. De bezichtigingen kwamen via haar tot stand. Het hebben van een kritische partner bij het hele zoekproces is dan ook erg prettig. Zij ziet dingen die ik niet zie. Dat niet alles ingevuld kon worden, werd al snel duidelijk. Een tuintje zat er niet in. Maar we hebben een mooi appartement gevonden 100 meter van mijn volkstuin. Dan werd daarmee eigenlijk ook invulling gegeven aan die wens.

Drie kenmerken: Direct, goed aanvoelen wat belangrijk is, wat bij je past, Brug slaan tussen verhuurder en kandidaat huurder.