Vincent Vervoort


Vincent

Mijn naam is Vincent Vervoort en ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten ven Huyskeeper. Omdat ik regelmatig in het Bredase wilde zijn ben ik op zoek gegaan naar plek waar ik tijdelijk zou kunnen wonen. Iets voor jezelf hebben is toch wel erg prettig. Soms kort, maar ook wel eens voor langere tijd. Na de eerste keer in contact gekomen te zijn met Marga, is zij eigenlijk mijn vaste contact geworden wanneer ik naar een verblijf op zoek was.

En waarom ik dan altijd terugkom bij haar? Dat is omdat het altijd goed geregeld is. Heel persoonlijk en er wordt moeite voor je gedaan. Het voelt als thuiskomen. Ze heeft niet altijd meteen een oplossing, maar daar is ze dan ook helder in. Maar je blijft in haar gedachten en dan belt ze je twee dagen later op en heeft toch een mooie stek voor je gevonden. En wanneer je er dan al even bent, krijg je een telefoontje om te vragen of het bevalt. Kortom, zo wil je eigenlijk dat het altijd gaat.

Drie woorden om haar te omschrijven? To the point, zorgzaam, lief. En dan ook nog professioneel!

Additioneel: Ze vraagt hoe laat kom je aan en dan staat ze bij het station en zet je af bij je appartement, mits haar agenda het toe laat.